категорії: новина

Плеєр на двох із Андрієм Приходько

теґи: Андрій приходько, Божичі, Мар’яна Садовська, плеєр на двох, яскраве радіо

Cьогодні о 16 годині на Яскравому радіо звучатиме інтерв'ю з відомим київським режисером Андрієм Приходько в програмі "Плеєр на двох".
Андрій поділився музикою, яку ви ніде, крім цієї програми, більше не почуєте – приватні записи, композиції, що навіть не обжилися назвами, музика з вистав...

Андрій Приходько


* Як твориться саундтрек театральної постановки?
* Хто з музикантів гратиме головну роль у новій постановці режисера?
* Як американки співають українські русальні пісні?

Це та багато іншого лише на Яскравому радіо сьогодні о 16!

Андрій Приходько – людина не надто відома, бо, може, надто неординарна. Відомий режисер, який щиро вболіває за український театр, за справжнє мистецтво і випрацювання неповторної національної театральної школи. Вчився і працював як актор у Майстерні Петра Фоменка в Москві, та мріяв жити в Києві (сам із Харкова), куди й переїхав 1998 року. Як режисер працює із театром Франка, а також керує Театральним центром "Пасіка" при НАУКМА. Найвідоміші вистави: "Легенда про Фауста", "Життя – це сон", "Трагедокомедія о воскресенії мертвих", "Фрьокен", "Аз", "Увертюра До побачення".

В студії програми "Плеєр на двох" Андрій Приходько розповів про виставу, над якою працює зараз (в ній залучені такі відомі музиканти як Мар'яна Садовська, гурти "Божичі" та "Кросна"), про музику в театрі, про театр як секс і аудиторію як коханку, про співпереживання музиці навколо себе і про те, як у найлегший спосіб віднайти гармонію зі світом.